Keilaranta 1
02150 Espoo Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Turku

Rieskalähteentie 68
20300 Turku Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Miksi tulla meille töihin?

Hyväntekeväisyys ei ole osa liiketoimintaamme, vaan sen perusta. Kavli on konserni, jonka omistaa voittoa tavoittelematon Kavli-säätiö. Sen tehtävänä on hallita ja jakaa konsernin liiketoiminnan voitot hyväntekeväisyystarkoituksiin. Joka vuosi annamme merkittävän panoksen tutkimukseen ja humanitaarisiin hankkeisiin Suomessa ja muualla maailmassa.

  • Jätä jälki

    Työntekijämme ovat mukana tekemässä maailmasta parempaa paikkaa. Kavli tukee vuosittain humanitaarisia projekteja, tutkimusta ja kulttuuria.

  • Tasapainoinen elämä

    Kavli pyrkii tarjoamaan työntekijöilleen edellytykset tasapainoon työn ja vapaa-ajan välillä.

  • Johtamisfilosofiamme

    Johtamisfilosofiaamme kutsutaan empaattiseksi johtajuudeksi, ja sen tavoitteena on, että voit olla oma itsesi työelämässä. Voit hyödyntää vahvuuksiasi, omata heikkouksia, tuoda esiin ideoitasi ja voida hyvin.

Työpaikka ja kulttuuri

Luodaksemme tilaa reflektoinnille on meillä Kavlilla visio siitä, että kaikkien tulisi voida elää tasapainoista elämää, jossa työ, perhe ja oma aika ovat yhtä tärkeitä rakennuspalikoita. Uskomme, että se luo mahdollisuuksia pohdiskelulle, antaa energiaa sekä edistää sitoutumista ja luo tasapainoa. Uskomme yksilön tahtoon, kykyyn ja haluun ottaa vastuuta, ja Kavli haluaakin antaa kaikille mahdollisuuden tähän.

 

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät
Osasto

Myynti/Sales

Connect

Joko O. Kavli OY on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@teamtailor.com
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta